Om mig

Det er min overbevisning at vi alle er eksperter i vores eget liv, og min opgave er at støtte enkeltpersoner og teams i at finde deres egn vej i overensstemmelse deres med værdier, drømme og ambitioner.

Min tilgang bygger på mere end 18 års erfaring fra store danske virksomheder (Novo Nordisk og Coloplast), hvor jeg har arbejdet med teamudvikling, coaching og leder sparring, karriereudvikling, stress og trivsel, leder- og talentudvikling, forandringsprocesser, medarbejder engagement og rekruttering. Jeg har gennem mit arbejdsliv tilegnet mig en solid forretningsforståelse, som er særlig relevant i forbindelse med erhvervscoaching, karriere/jobrådgivning, teamudvikling og rekruttering.

Jeg har en master i kommunikation og psykologi suppleret med en række længerevarende efteruddannelsesforløb indenfor coaching, facilitering og stress coaching Jeg er certificeret i en række psykologiske tests, som kan inddrages i coaching og teamudvikling efter behov.

Vigtigste supplerende uddannelse:

Psykoterapeut, emotionsfokuseret terapi, EFT Instituttet (igang)

Certificeret stress coach, Forebyg Stress v/ Bjarne Toftegaard

“Konsulenten på arbejde”, DISPUK

Organisations Psykologisk Uddannelse (OPU), Institut for Gruppeanalyse

Coaching: Leading Emotions, Green Andersen

Psykodynamisk Coaching, Ulla Beck

Certificeringer i psykologiske tests og værktøjer: MBTI step I og II, Insights, Core Quadrant, OPQ32, Wave Professional styles, Wave 360, People test Person, People Test Logic