Stress og trivsel

Stress er helt naturlig, og noget vi alle oplever ind imellem. Stress er helt enkelt en overlevelsesmekanisme, der sikrer en hurtig aktivering af kroppen, så vi er klar til at handle. Problemet med stress opstår, når vi over en længere periode har været i alarmberedskab og kroppen ikke kan klare belastningen længere. Så vil vi opleve forskellige fysiske og psykiske tegn på overbelastning, som er skadelige for vores trivsel og helbred, og det er vigtigt at få hjælp fra en stress coach, psykolog eller andre til at få sit liv tilbage i balance igen.

Stress coaching

Stresscoaching er for dig, der enten ønsker at forebygge stress eller som gennem længere tid har været overbelastet, og derfor oplever alvorlige stresssymptomer eller som er blevet sygemeldt. Et stress coachingforløb er et program, som typisk strækker sig over 7 sessioner, hvor man trin for trin arbejder med at få stressen ud af kroppen og tilegne sig metoder der hjælper til at tackle stress og undgå alvorlig stress fremover.

Forstå stress – en workshop for ledere

Formålet med workshoppen er at give ledere en grundlæggende forståelse af stress og hvad man kan gøre for at håndtere stress på arbejdspladsen. Workshoppen tilpasses efter behov og kan bl.a. indeholde følgende emner: ·Hvad er stress, og hvad forårsager stress? ·Hvordan spotter du stress hos en medarbejder? ·Hvordan leder og støtter du en stressramt medarbejder? ·Få din medarbejder godt tilbage efter en stress sygemelding ·Når ledere får stress – hvad skal du selv være opmærksom på?

Stress og trivsel – en workshop for teams

Formålet med workshoppen er at give en grundlæggende introduktion til hvad stress er, og hvad der forårsager stress på arbejdspladsen. Derudover vil workshoppen indeholde en dialog i teamet om stressfaktorer, trivsel, fokusområder og konkrete handlinger der skal sikre et godt arbejdsklima og en reduktion af stress i teamet. Workshoppen tilpasses efter behov.