Coaching

Som mennesker har vi en iboende drift mod at skabe mening i vores liv og handle i retning af det vi har brug for. Indimellem kan vi dog opleve, at tæppet bliver trukket væk under os, at vi føler os fastlåst eller overvældet af en situation eller at konflikter og samarbejdsvanskeligheder fylder i vores liv. Et coachingforløb kan inspirere dig til at finde nye perspektiver og handlemuligheder i forhold til de udfordringer du oplever.

Individuelt coaching forløb

Et individuelt coachingforløb består af en række samtaler, hvor vi arbejder med de konkrete udfordringer, der står i vejen for din livsglæde og trivsel. Eller vi arbejder med hvordan du kan du kan bygge på dine styrker og finde mod til at forfølge det, der betyder noget for dig. Målet er at hjælpe dig til nye indsigter om dig selv, dine værdier og handle mønstre, og inspirere til nye handlemuligheder og aktive valg.

Karriere coaching

Føler du dig fastlåst i dit arbejdsliv og har svært ved at finde motivationen og arbejdsglæden? Har du svært ved at se hvordan dit arbejdsliv og karriere skal udvikle sig fremover? Karriere coaching er et forløb hvor vi undersøger din motivation og dine styrker og får skabt klarhed om dine ambitioner og drømme, så du bliver rustet til næste skridt eller finder motivation og inspiration i det job du allerede har. Efter aftale kan der indgå personlighedstest som en del af forløbet.

Job coaching/rådgivning

Har du lige mistet dit job? Eller ønsker du inspiration og hjælp til at finde et nyt job/skifte karriere? Job coaching/rådgivning er et forløb, der blander coaching med fokus på at afklare motivation, værdier og fremtidige jobmål med konkret rådgivning om udarbejdelse af ansøgning, CV og LinkedIn profil, og hvor du får hjælp til at forberede dig til netværksmøder, jobsamtaler, test interviews mv.